Inici Actualitat La T-10 de cerveses artesanals d’Albert Molist

La T-10 de cerveses artesanals d’Albert Molist

0
COMPARTIR

Avui el protagonista de la nostra T-10 és el taradellenc Albert Molist, que regenta la botiga de cerveses artesanals Ca l’Albeert. Li hem demanat que ens faci la seva llista de millors cerveses artesanals, al seu criteri i segons els seus gustos. Aquesta és la seva selecció per ordre invers amb la cervesa i la cerveseria entre parèntesis:

10Dr. Calypso (Guineu)

Cervesa rossa de cos lleuger, però amb generoses quantitats de llúpol. Sabor cítric i floral llarg. Homenatge al grup d’Ska-reggae de Barcelona. Elaborada a Valls de Torroella (Sant Mateu de Bages). Graduació: 5,2

9Oud Bruin (Moska)

Refermentada amb most de garnatxa i envellida en bótes de roure. Cervesa lleugera en boca, dolceta amb un punt àcid i amb un color caoba fosc. Elaborada a Sarrià de Ter (Gironès). Graduació: 6,5

8Medical Stout (La Calavera)

Ampolla de 20 cl. que simula un medicament. Sensacions de cafè, cacau i regalèssia amb una escuma espessa i un cos negre fosc. Sabor dolç i torrefacte amb una amargor suau. Elaborada a Sant Joan de les Abadesses. Graduació: 8,5

7Lab Nº005 NEIPA (La Pirata)

Cervesa amb molt de llúpol, però poca amargor i quasis sense gas. De gust molt equilibrat i afruitat. De color tèrbol, quasi ataronjat com si fos un suc. Elaborada a Súria. Graduació: 7

6Gerds i mores (Cerberus)

Cervesa amb polpa de mores i gerds, elaborada a Artés. Guanyadora de la medalla d’or a la millor cervesa d’estil Fruit Beer al Barcelona Beer Challenge 2018. Elaborada a Artés. Graduació: 3

5Combo IPA (Soma)

Cervesa embotellada en format llauna, molt afruitada i de color tèrbol ataronjat. Cos lleuger i amb un final amarg suau. Medalla de plata a la categoria American IPA del Barcelona Beer Challenge. Elaborada a Girona. Graduació: 6,1

4APA (Segarreta)

Cervessa rossa d’alta fermentació amb un alt contingut de llúpol Aromàtica i amarga, refrescant i sorprenent. Elaborada a Santa Coloma de Queralt. Graduació: 4,5

3Bonaplata (La Minera)

Cervesa lleugera de cos, amb tocs afruitats que recorda al préssec o l’albercoc i lleugerament llupulada. Elaborada a Sant Joan de les Abadesses. Graduació: 5

2Setembre (Ales Agullons)

Cervesa de fermentació mixta, envellida 12 mesos en bota de roure i 12 més en una ampolla de 750 ml. Gust de fruita taronja, lleugerament àcida i un final sec i amargor suau. Color ataronjat fosc. Elaborada només un cop a l’any a Mediona (Alt Penedès). Graduació: 5,5

1Mala vida brandy (Cervesa del Montseny)

Cervesa negra d’alta graduació, envellida en bota de Brandy. La sèrie Mala Vida es composa de 4 cerveses Imperial Stout. Molt cos i un potent gust amb maltes torrades i amb un toc amarg al final. Elaborada a Sant Miquel de Balenyà. Graduació: 11

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments