Inici Actualitat Ja es poden fer inscripcions a la 8a Cursa dels Gitanos, que...

Ja es poden fer inscripcions a la 8a Cursa dels Gitanos, que canvia de data

0
COMPARTIR

La 8a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell tindrà lloc el 6 de maig. Per primera vegada, la competició no es disputa al mes de març o principis d’abril després que la participació baixés en l’última edició.

Les inscripcions ja es poden tramitar. La prova, organitzada pel CET Enclusa i el Centre Excurisonista Taradell, comptarà amb dues categories en funció del recorregut. El curt tindrà 10 quilòmetres, mentre que el llarg en tindrà 22. Per tercer any consecutiu, la sortida i l’arribada es farà des de la Plaça de les Eres. L’hora d’inicia serà a les 10 del matí. Les inscripcions estan limitades a un màxim de 400 participants i es poden fer a través de la web o al local del Centre Excursionista Taradell.

Podeu ampliar la informació a la web de la cursa.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments