Inici Actualitat La UD Taradell es retroba amb la victòria al camp del Pradenc

La UD Taradell es retroba amb la victòria al camp del Pradenc

0
COMPARTIR

Triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell al camp del Pradenc per 2 a 3, en un partit amb baixes i lesions aquest diumenge a la tarda. Els taradellencs, que arriben a final de temporada amb efectius justos, van haver de remuntar amb un gol a l’últim minut.

El partit es presentava amb les baixes de Canó i Honda per sanció i amb les ja baixes fins a final de temporada d’Arnau i Nadir. Els locals es van avançar als primers minuts de partit. Al minut 11 va arribar el gol del Pradenc. El Taradell, però, va reaccionar i Carrillo als 19 minuts va fer l’empat 1. Amb empat es va arribar al descans.

A la segona part, abans dels gols, hi va haver el debut del juvenil Zaca. I poc després Marçal Sala va fer l’1 a 2 al minut 66. Uns minuts després Tala, per lesió, va haver de ser canviat. I a falta de poc més d’un quart els locals van empatar. A més, minuts després Trabal també havia de ser canviat per lesió. El gol del triomf va arribar a l’últim instant, amb Marçal Sala fent el seu doblet particular.

La UD Taradell suma 52 punts després de 28 jornades i es consolida en la cinquena posició. El proper partit serà dissabte contra el Sant Julià, que serà aprofitat per fer la inauguració oficial de la nova gespa artificial i es podria jugar a 2/4 de 6 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments