Inici Actualitat El TT Mont-rodon tanca la Lliga Intercomarcal perdent davant l’Arbúcies

El TT Mont-rodon tanca la Lliga Intercomarcal perdent davant l’Arbúcies

0
COMPARTIR

El TT Mont-rodon es despedeix de la desena temporada en activitat a la Lliga Intercomarcal de Tennis Taula amb una derrota per la mínima enfront el CTT Arbúcies. La darrera jornada de la competició d’enguany es va fer simultàniament amb la resta de partits per disputar del Play-off final 2017-2018 al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló.

Pel que fa aquest partit, tot i començar bé guanyant dos dels tres primers partits, els arbuciencs van saber remuntar el marcador i només permetre l’empat en els individuals. El partit de dobles va ser desiciu i aquest cop no es va decidir fins al cinquè joc on l’Arbúcies el va saber resoldre millor. Van jugar: Sacha Cardozo (1), Albert Urgell (1) i Rafel Montenegro (1).

L’equip ha quedat en sisena posició final, la mateixa en què va quedar després de finalitzar la fase regular. Aquesta setmana es disputa el torneig de Veterans “Memorial Joan Serra” a Torelló, i a finals de mes l’Open de Sant Vicenç de Torelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments