Inici Actualitat Taradell tornarà a ser seu del Torneig internacional de futbol aleví TAR...

Taradell tornarà a ser seu del Torneig internacional de futbol aleví TAR 2018

0
COMPARTIR

El Torneig internacional de futbol aleví TAR 2018 es disputarà els dies 28 i 29 d’abril amb Taradell com a seu principal. Aquest any tindrà tres poblacions com a seu, ja que s’incorpora Sant Miquel de Balenyà, a més de Santa Eugènia de Berga.

La tercera edició del torneig s’ha presentat aquest dimecres al matí al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Melcior Colet de Barcelona. L’acte ha estat presidit pel Secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras. També hi eren presents el coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, Daneil Laga, el delegat de Barcelona de la Federació Catalana de Futbol, Francesc Folguera, l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, l’alcaldessa de Santa Eugènia de Berga, Anna Franquesa, la regidora d’esports de Sant Miquel de Balenyà, Núria Alfaro, i el director del TAR, Quim Ayats.

Gerard Figueras ha assegurat que “el TAR és un torneig molt interessant, ja que té una dimensió internacional important” i ” un reconeixement al futbol base”. Daniel Laga, representant de la Diputació de Barcelona, ha comentat “el torneig ens encaixa perfectament amb la Diputació de Barcelona, no tan sols per la competició, sinó pels valors que representa”. Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, i en representació dels tres ajuntaments que seran seu en la 3a edició del TAR 2018 ha comentat que “és un orgull pels tres ajuntaments, tenir el voluntariat del poble disposat a participar de l’esdeveniment amb el suport dels professionals que estan al darrere vetllant perquè tot sigui un èxit”.

36 equips amb representació internacional

El TAR 2018 amplia la participació d’equips i tindrà un total de 36 equips distribuïts en 6 grups. Entre els participants destaca, de nou, la presència del Reial Madrid, el FC Barcelona, el RCD Espanyol o el Mallorca. A més, aquest any també hi participará l’Altético de Madrid i el Girona.

A banda, d’equips catalans amb representació de Taradell i Santa Eugènia de Berga, també hi haurà una àmplia representació internacional. Hi tornaran a haver equips del Japó (SS Shonani Japan United), tornarà a haver el subcampió del 2017 el Käpylan Pällo (Finlàndia) i també l’equip finès del Honka FC, equips d’Irlanda (North Dublin SL i St. Francis FC) i equips de la Bretanya franesa (Loudéac OSC i St. Co. Locminé).

Podeu repassar grups i horaris dels partits a les tres seus en el següent enllaç.

En total es disputaran més de 150 partits. Després de la fase de classificació, les eliminatòries començaran diumenge. La final es jugarà a Taradell.

Àmplia xarxa de voluntaris

L’organització del TAR 2018 precisa d’un gran nombre de persones que voluntàriament ajuden a que tot es desenvolupi correctament. Gent que atendrà les necessitats dels equips participants, voluntaris pendents de la logística, persones que ajudaran a servir els àpats a jugadors i tècnics i responsables del control de resultats. I és que els dinars es faran al Centre cultural Costa i Font, al pavelló de Santa Eugènia de Berga i a la Pista poliesportiva de Balenyà.

També cal destacar que els equips alevins de les tres poblacions acolliran a casa jugadors dels equips estrangers, que també s’allotjaran en albergs i cases de turisme rural.

El Torneig Internacional TAR 2017 està organitzat per Naise Barcelona Football Club, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, l’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga i l’Ajuntament de Sant Miquel de Balenyà amb la logística dels clubs de les esmentades poblacions. Compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments