Inici Actualitat L’Assemblea de Taradell fa un bus per la manifestació de diumenge amb...

L’Assemblea de Taradell fa un bus per la manifestació de diumenge amb motiu dels 6 mesos de presos polítics

1
COMPARTIR

L’Assemblea de Taradell ven tiquets per anar a la manifestació ‘Omplim Barcelona‘ que tindrà lloc aquest diumenge. El motiu és el mig any de presó de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, per exigir la llibertat dels presos polítics catalans i el retorn dels exiliats.

Els tiquets de bus costen 10 euros i es poden comprar a Can Vilaró en horari de botiga. El bus sortirà a les 10 del matí de Taradell des de l’aparamcent de la Carpa (Plaça 1 d’Octubre). La manifestació tindrà lloc a 2/4 d’1 del migdia a la Plaça Espanya de Barcelona i està convocada per l’Espai Democràcia i Convivència per defensar les institucions, la convivència i els drets i llibertats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Godayol
Maria Godayol
10 abril 2018 23:21

Hi ha un canvi d’horari a la manifestació i els autocars de Tatadell sortiran a les 10 del matí.