Inici Actualitat Es farà una actuació per arranjar les voreres i talar els arbres...

Es farà una actuació per arranjar les voreres i talar els arbres de la urbanització La Madriguera

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell farà una actuació al barri de la Madriguera per solucionar els problemes que han generat els arbres. A causa de la seva crescuda, molts dels clots de les voreres han quedat petits i moltes arrels han aixecat les voreres, cosa que crea problemes al pas de persones, cotxes i cadires de rodes.

Les actuacions es faran als carrers de Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Rosselló i Madriguera en els propers dies. Consistiran, en talar els arbres, reparar les voreres i omplir els clots amb sauló.

L’Ajuntament i els veïns es van reunir a finals de març per detallar les problemàtiques i consensuar solucions. Així, un cop feta l’actuació amb els arbres es farà un procés de consulta ciutadana perquè els veïns puguin decidir el disseny dels carrers a partir de tres propostes exposades:

  1. No replantar cap arbre i acabar adequadament les voreres.
  2. Replantar tots els arbres, però amb una espècie de capçana petita i menys problemàtica per les arrels.
  3. Replantar tots els arbres a excepció dels carrers Barcelona i Rosselló.

La consulta es farà al mes de juny, un cop hagin vist el barri sense arbres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments