Inici Actualitat La UD Taradell estrena la nova gespa artificial empatant amb el Borgonyà

La UD Taradell estrena la nova gespa artificial empatant amb el Borgonyà

0
COMPARTIR

Dia d’estrena al municipal de la Roureda. El club estrenava nova gespa artificial amb el partit entre la UD Taradell i el Borgonyà. Un partit que va acabar amb empat a zero, després que els locals perdonessin clares ocasions de gol, per només una dels visitants.

A la primera part li va costar trobar ocasions de gol. Fins al minut 18 no va arribar la primera en una semi-vaselina de Marçal a la sortida del porter que va sortir desviada. El Borgonyà ho va provar en una contra al 25, però el xut de la frontal va sortir molt desviat. Marc Font ho va intentar amb un xut ras i llunyà al minut 35 que va acabar en córner. I al 36 Plade Puigdesens va obligar a rebutjar al porter en una falta lateral. Just abans del descans va arribar una doble oportunitat clara del Taradell. Primer des de l’esquerra i just després des de la dreta, la pilota es va passejar per l’àrea petita sense trobar rematador. El Borgonyà va tancar la primera part amb un xut llunyà que va obligar a intervenir a Nil.

La segona part va començar amb domini visitant, però sense ocasions a destacar. El partit es va animar en l’últim quart d’hora amb ocasions molt clares pel Taradell. Al 74 Oller va perdonar. Arribant des de darrere i plantant-se davant del porter en carrera, no va saber superar-lo i el seu xut el va aturar. En la jugada següent, un córner de Khali es va tancar i el porter va tocar just la pilota perquè acabés desviant-se cap a la base del pal. I al 77 Marçal va engaltar la pilota amb l’esquerra i la va estavellar al travesser.

El Taradell mereixia el gol, però el Borgonyà va tenir el 0 a 1 a la contra al minut 84. Arribada per la dreta i passada de la mort per marcar, però Nil va fer una gran aturada per treure la pilota. Al 88 el Taradell es va quedar amb inferioritat, ja que l’àrbitre va treure la vermella directa a Marçal per insultar a un rival després de rebre un cop sense pilota pel mig. I en el temps de descompte el Taradell va perdonar. Khali va xutar des de l’esquerre, el porter va rebutjar la pilota, que va caure als peus de Guillem Soler que, amb tot a favor, va xutar però al cos del porter.

Al final, repartiment de punts. El Taradell suma 49 punts després de 27 jornades i es manté a la part alta de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments