Inici Actualitat Aquest abril torna l’Inspiring dedicat a les noves tecnologies

Aquest abril torna l’Inspiring dedicat a les noves tecnologies

0
COMPARTIR

Aquest divendres 6 d’abril es tornarà a organitzar l’Inspiring, després de la prova pilot celebrada el passat mes d’octubre. Així, durant els divendres del mes d’abril de 5 a 9 de la tarda el centre de Taradell comptarà amb activitats, parades i propostes per promocionar el comerç de proximitat amb un tema central: les noves tecnologies.

Es calcula que durant l’octubre l’Inspiring dedicat als postres va rebre unes 3.500 visites. Ara tornarà durant tres mesos. Després de l’abril, el maig es dedicarà a la moda i el juny als esports i oci. En total 12 divendres amb parades, conferències, tallers, activitats infantils i concerts.

Tots els divendres del mes d’abril estaran centrats a les noves tecnologies. Està previst que hi hagi activitats amb drons, influencers de les xarxes socials, tallers amb realitat virtual i propostes basades en les noves tecnologies, la imatge i els serveis tecnològics. Aquest divendres 6 d’abril hi haurà animació amb vehicles elèctrics a la Plaça de les Eres (de 17h a 20h), una xerrada per explicar el préstec de llibres electrònics a través de l’eBibliocat (18h), i una xerrada sobre intel·ligència digital (19h).

Divendres 13 d’abril

El divendres 13 d’abril les activitats seran:

  • De 17h a 20h – Crea els teus RE-bots: a càrrec de la companyia Artixoc a la Plaça de les Eres
  • De 17h a 21h – Experimenta amb la realitat virtual i simuladors de Fòrmula 1 i Karting a càrrec de Virtual Fun al Passeig Domènech Sert
  • 20h – Monòleg ‘Meduses de Nata’ a càrrec d’en Godai Garcia a la Plaça de les Eres

Divendres 20 d’abril

El divendres 20 d’abril les activitats seran:

  • 17:30h – Taller ‘Posem veu als contes’ a càrrec de Qpertin Cultura i Interactiva amb la col·laboració de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a la Plaça de les Eres (activitats per a infants de 8 a 12 anys)
  • 18h – Taller de fotografia i instagram a càrrec de Sílvia Pujols i Maite Gacio a la Plaça de les Eres
  • 19:30h – Xerrada ‘Xarxes socials, enfocades des del món dels dj’s de música electrònica’ a càrrec de Lexlay a la Plaça de les Eres
  • 20:30h – Concert de rap a càrrec de Shuvag a la Plaça de les Eres

Divendres 27 d’abril

El divendres 27 d’abril les activitats seran:

  • De 17h a 20h – Crea els teus RE-bots: a càrrec de la companyia Artixoc a la Plaça de les Eres
  • De 18h a 20h – ‘Drons, la tecnologia del futur’ a càrrec de Fly Away Services i Airk a la Plaça de les Eres
  • 20h – Sessió de Dj a càrrec de dj Fez a la Plaça de les Eres

Inspiring és un esdeveniment impulsat per l’Ajuntament de Taradell amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Associació de Botiguers de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments