Inici Actualitat Aquesta setmana s’enllestiran els treballs del nou camp de gespa artificial

Aquesta setmana s’enllestiran els treballs del nou camp de gespa artificial

0
COMPARTIR

Tot a punt per estrenar la nova gespa artificial del camp de futbol de la Roureda. Aquest dissabte de Setmana Santa encara s’hi estava treballant per deixar-lo enllestit de cara a aquesta propera setmana.

Els operaris estaven repartint cautxú per tot el terreny de joc on ja hi ha la nova gespa artificial i després s’ha anat resptallant la gespa amb un petit tractor perquè el cautxú s’anés acoplant a la base i quedés ben repartit. El terreny de joc té exactament les mateixes dimensions que l’anterior, deixant un metre i mig de seguretat entre la línia de banda i la valla, i dos metres i mig entre la línia de la zona de les porteries i la valla.

De cara a dilluns també està previst fer proves del reg automàtic. Aquest també s’ha canviat i ara disposarà d’un sistema de sis aspersors exteriors que han de cobrir tot el terreny de joc. De cara a aquesta propera setmana també han d’arribar els seients de la tribuna per canviar-los. Està previst que se’n col·loquin uns 200 de nous i també es canviaran els de la zona de banquetes.

En principi, aquest proper cap de setmana ja s’hi han de disputar partits oficials de futbol. Dissabte vinent a les 4 de la tarda el primer equip hi jugarà contra el Borgonyà.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments