Inici Actualitat El CDR Taradell entra firmes a l’Ajuntament per demanar batejar l’aparcament de...

El CDR Taradell entra firmes a l’Ajuntament per demanar batejar l’aparcament de la Carpa com a Plaça 1 d’octubre

1
COMPARTIR

Representants del Comitè de Defensa de la República (CDR) de Taradell han registrat aquest dimarts a l’Ajuntament de Taradell la recollida de signatures perquè l’aparcament de la Carpa porti per nom ‘Plaça 1 d’octubre’. L’objectiu del CDR és recordar i honorar la jornada de celebració del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

Per aquest motiu, des de fa setmanes van iniciar una campanya de recollida de signatures per demanar que l’Ajuntament de Taradell aprovi el canvi de nom. El CDR proposa una zona cèntrica del poble i ha pensat en aquest espai perquè, segons ells, “és una zona sense veïns afectats i molt transitada, essent en moltes ocasions un punt de trobada”.

La recollida de signatures de suport es va iniciar a finals de gener després d’entrar la primera sol·licitud a l’ajuntament i ja se n’han recollit quasi un miler. L’objectiu era deixar constància del suport popular. Ara es presenten les signatures per “deixar clar quina és la zona escollida” i també per “mostrar la gran acceptació d’aquesta proposta”, segons expliquen fonts del CDR Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Toni Pérez
Toni Pérez
28 març 2018 10:23

Penso que el lloc és poc digne per la dignitat que va significar l’1 d’octubre. També em sembla feble l’argument que així cap veí ha de modificar la seva adreça. Si es tracta de no molestar a ningú per un canvi d’adreça, també es pot argüir que, per no molestar a ningú, tampoc s’hauria d’haver fet el referèndum. Per acabar, com es diu més avall, estaria bé que la gent pogués triar el lloc o carrer amb aquest nom.