Inici Actualitat Gottic Teatre tanca el cicle ‘Teatre amb cafè’ posant en escena ‘Alt...

Gottic Teatre tanca el cicle ‘Teatre amb cafè’ posant en escena ‘Alt standing’

0
COMPARTIR

Una comèdia basada en l’adaptació lliure d’Anna Presegué i posada en escena per Gottic Teatre va servir aquest diumenge a la tarda per tancar la dissetena edició de la Mostra de teatre amb cafè.

El Centre cultural Costa i Font va acollir la representació de l’obra ‘Alt standig’, dirigida per Lluís Presegué. La comèdia versa sobre dues estudiants que comparteixen pis i negocis basats en clients especials i on l’arribada de l’antinga ‘nanny’ trastocarà les seves vides. Les tres protagonistes estaven interpretades per Alb Vázquez, Marina Cuní i Maria Rosa Miralpeix.

La dissetena Mostra de teatre amb cafè ha posat en escena aquest any les obres ‘Moha’ a càrrec de la companyia còmica L’Ou Cost de Vic, ‘Els rústegues’ de Carlo Goldoni a càrrec del Grup Pierrot Teatre de Centelles i ‘Toc Toc’ de Laurent Baffie a càrrec de Nou 69 Teatre de Torelló.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments