Inici Actualitat Concentració avui a les 20h a l’Ajuntament de Taradell pels 5 mesos...

Concentració avui a les 20h a l’Ajuntament de Taradell pels 5 mesos de presó dels Jordis

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell acollirà aquest divendres a les 8 del vespre una concentració amb motiu dels 5 mesos de presó de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. La convocatòria coincidirà amb la trobada que es fa cada divendres a la mateixa hora per interpretar El cant dels ocells per demanar l’alliberament dels presos polítics.

En aquest cas, també s’aprofitarà per llegir el manifest que han redactat l’ANC i Òmnium i que exigeix el seu alliberament. A més, la concentració arriba després dels registres d’ahir a la seu d’Òmnium, per part de la Guàrdia Civil. Tots els taradellencs que vulguin poden participar a la concentració.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments