Inici Actualitat Derrota clara del TT Mont-rodon a Moià

Derrota clara del TT Mont-rodon a Moià

0
COMPARTIR

Clara derrota del TT Mont-rodon a la pista del CTT Moianès per un clar 6 a 1 en el partit de quarts de final de la Lliga Intercomarcal. El partit va ser dels del Moianès des del primer partit, ja que van alinear els seus tres millors jugadors. Només va poder guanyar dos jocs en Jaume Cunill, que va estar a punt de guanyar un individual però li van remuntar el partit.

Els taradellencs només van poder guanyar el partit de dobles, encara que tot ja estava decidit. Van jugar: Rafel Montenegro (0,5), Jaume Cunill (0,5) i Guillem Riera.

Aquest proper dissabte 17 de març l’equip jugarà l’últim partit a casa contra el CTT Ripoll en la disputa de la cinquena a la vuitena posició final de la Lliga. El partit començarà a 2/4 de 5 de la tarda al Gimnàs de Les Pinediques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments