Inici Actualitat Més de 300 persones degusten gastronomia internacional a l’11a Mostra de...

Més de 300 persones degusten gastronomia internacional a l’11a Mostra de Cuines del Món de Taradell

0
COMPARTIR

Can Costa es va omplir, aquest dissabte a la tarda, d’aromes de menjars d’arreu del món gràcies a l’11a Mostra de Cuines del món de Taradell. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Associació Som Dones i emmarcada dins dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona. Sopes, carns o sucs, entre d’altres, formaven part de les propostes culinàries que es van poder degustar a la mostra.

Nepal, Tailàndia, Marroc, Catalunya o el Perú van ser alguns dels 13 països participants en aquesta edició, mentre que Veneçuela i Ucraïna són els dos països que enguany es van estrenar a la mostra. La idea d’aquesta activitat és acostar menjars i beures de diverses cultures als assistents. Per això, des de l’organització donen un tiquet amb unes caselles on es van eliminant els països d’on ja s’ha agafat menjar per aconseguir que tothom tasti la gastronomia de diversos llocs del món.

L’entitat Pura Índia de Granollers va ser l’encarregada d’amenitzar el certamen oferint diversos balls de Bollywood. Més de 300 persones van passar per l’11a Mostra de Cuines del món de Taradell.

A continuació podeu veure més imatges de l’acte, realitzades per Bernat Cedó:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments