Inici Actualitat Victòria contundent del TT Mont-rodon contra el Sant Quirze Safaja

Victòria contundent del TT Mont-rodon contra el Sant Quirze Safaja

0
COMPARTIR

Important victòria del TT Mont-rodon aquest dissabte passat en la primera jornada dels playoff de la Lliga Intercomarcal que el va enfrontar amb el CTT Sant Quirze Safaja. Era de la ronda de vuitens de final i era molt important per poder lluitar per les vuit primeres posicions de la lliga d’enguany.

El partit no va començar massa bé pels taradellencs que van perdre el primer partit per 2 a 3 amb un Rafel Montenegro no massa inspirat, tot i lluitar fins al darrer joc. Després va ser el torn de Jordi Forcada que, sense fer un gran partit, va donar el primer punt guanyant per un també ajustat 3 a 2. Albert Urgell també guanyava el seu partit i a partir d’aquí es van anar guanyant la resta destacant sempre la igualtat en cada un d’ells.

Amb un 1 a 5 en els individuals, el partit de dobles va acabar sent el partit més curt i que es va decantar també pels taradellencs que aconseguien el pas a quarts de final, que es disputarà aquest dissabte altre cop amb el camp en contra a la pista del CTT Moianès. Van jugar: Albert Urgell (2,5), Jordi Forcada (2) i Rafel Montenegro (1,5).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments