Inici Actualitat Els veïns de La Roca decideixen en assemblea posar càmeres de videovigilància...

Els veïns de La Roca decideixen en assemblea posar càmeres de videovigilància per prevenir robatoris

0
COMPARTIR

Els veïns de la urbanització La Roca de Taradell han decidit instal·lar càmeres de vigilància a les principals entrades amb l’objectiu de prevenir robatoris. A finals de la setmana passada es van reunir en assemblea i un 90% dels presents va mostrar-se favorable a aquesta mesura.

L’Assemblea va comptar amb la presència de representants dels Mossos d’Esquadra que van compartir aspectes de seguretat i analitzar els últims robatoris que va patir la urbanització. També es va parlar de càmeres de seguretat. En aquest sentit, ja s’han iniciat els tràmits per demanar el vist-i-plau del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya i cap a l’estiu es podrien instal·lar.

Les càmeres portaran detectors de màtricules que estaran sincronitzades amb el registre dels Mosos d’Esquadra. De manera, que si cap de les matrícules detectades formen part d’un llistat dels Mossos, aquests reben un avís. S’instal·laran en punts d’entrada i seran pagades pels veïns de la Roca. Com la resta de càmeres de vigilància del poble, la centralització de les imatges estarà a l’Ajuntament de Taradell.

Recordem que els veïns de la Roca es van organitzar en un grup de whatsapp després d’una dotzena de robatoris. El grup de whatsapp ja compta amb més de 160 veïns i serveix per donar consignes, informació i alertar de possibles moviments sospitosos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments