Inici Actualitat L’Ajuntament proposa posar el nom 1 d’octubre a un espai de can...

L’Ajuntament proposa posar el nom 1 d’octubre a un espai de can Costa mentre el CDR i l’ANC Taradell recullen signatures perquè sigui l’aparcament de la Carpa

0
COMPARTIR

El CDR Taradell i l’ANC de Taradell estan recollint en les últimes setmanes signatures per posar el nom ‘Plaça 1 d’octubre’ a la zona de l’aparcament de la Carpa. L’objectiu recordar els fets produïts durant la celebració del referèndum d’autodeterminació del passat 1 d’octubre de 2017.De moment, ja han recollit més de mig miler de firmes.

En el ple de l’Ajuntament de Taradell d’aquest dijous a la nit, el regidor Salvador Clot va voler aclarir que l’equip de govern també havia valorat aquest tema i havia proposat posar el nom d’1 d’octubre al vestíbul i entrada del Centre cultural Costa i Font. “Pensàvem fer-hi algun tipus de reconeixement o placa, i fer-hi una inauguració formal perquè cada 1 d’octubre es poguessin commemorar els fets ocorreguts”, va dir.

La proposta s’ha fet arribar també a l’última assemblea celebrada pel CDR Taradell. L’alcalde Lluís Verdaguer també va justificar l’alternativa perquè “l’aparcament ja té un nom que és l’aparcament de la Coma del Reig i no deixa de ser un aparcament. Ens semblava que era més emblemàtic el lloc on va passar tot”. Això sí, va reiterar que la intenció és consensuar la proposta amb la majoria del poble.

D’altra banda, al ple es van aprovar dues mocions. Una en defensa de l’escola catalana i del model d’immersió lingüística, i una altra per commemorar el Dia internacional de la Dona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments