Inici Actualitat Taradell es lleva amb una nevada important d’uns 22 centímetres de gruix

Taradell es lleva amb una nevada important d’uns 22 centímetres de gruix

0
COMPARTIR

Important nevada la que ha caigut a Taradell en les últimes hores i nit. Taradell s’ha llevat ben blanc i amb un bon gruix de neu que ha afectat el dia a dia del municipi.

Quantificar els centímetres de neu és difícil, ja que va nevar amb vent i això va fer que els gruixos no fossin uniformes. Però, segons l’observador meteorològic de Taradell, Pere Espinet, s’han registrat uns 22 centímetres de gruix, tot i que a les zones altes podrien ser més.

I és que l’Institut de Taradell no ha obert les portes, mentre que la resta de centres educatius obren però amb serveis mínims. Es tracta del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès i la línia infantil de Les Pinediques que serveis per a tots els alumnes. També amb serveis mínims ha obert l’escola bressol La Xarranca.

En canvi, la línia de primària de Les Pinediques i el Gurri estaran tancats.

Cal destacar que pel que fa a carreteres, la BV-5305 entre Taradell i Sant Miquel de Balenyà estava tallada a primera hora del matí, però cap a les 9 quarts de deu ja no estava afectada. La Brigada municipal ha continuat fent treballs per millorar la circulació dels carrers del poble durant el matí.

Foto: Cinta González
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments