Inici Actualitat Neva amb intensitat a Taradell i els carrers ja són blancs

Neva amb intensitat a Taradell i els carrers ja són blancs

0
COMPARTIR
Foto: Nil Ayats

Neva amb intensitat a Taradell des de quarts de set de la tarda i de mica en mica va quedant tot blanc. La neu va acompanyada de vent i ja ha deixat els carrers ben blancs.

Nevada a les 19:30h

Activat el protocol de la Brigada municipal

L’Ajuntament de Taradell ja ha anunciat que la Brigada municipal està treballant per netejar i escampar potassa als principals carrers de Taradell i als accessos i urgbanitzacions per facilitar la circulació. Es fa a través de tractors amb pala i saler i s’ha començat per les urbanitzacions.

Si s’ha d’arribar a Taradell, es recomana fer-ho per la carretera procedent de Santa Eugènia de Berga o per la de Montrodona, però amb molta precaució. Si hi ha qualsevol incidència, es pot trucar a la Guàrdia Municipal al telèfon 670 019 966.

Des de mig matí Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla d’emergències per nevades Neucat, ja que la previsió era que nevés a cotes baixes. El Servei Meteorològic de Catalunya ha avisat que fins dimecres a la tarda hi poden haver nevades generalitzades i un ambient molt fred. La Catalunya central és una d’aquestes zones afectades. Dimarts a la tarda hi podria haver una pausa en les nevades, que tornarien el dimarts a la nit.

Aquí podeu consultar les incidències a la xarxa viària: Enllaç. Es recomana conduir amb precaució i només si és molt necessari.

Inici del carrer Catalunya. Foto: Aleix Comas
Nevada a les 20h
Nevada a les 19:30h

Nevada a les 19:20h
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments