Inici Actualitat Golejada de la UD Taradell al camp de la UE Vic B

Golejada de la UD Taradell al camp de la UE Vic B

0
COMPARTIR

Victòria àmplia i contundent de la UD Taradell contra el Vic B aquest dissabte a la tarda. Els taradellencs van ser molt superiors i van sentenciar el partit a la segona meitat amb tres gols.

A la primera meitat l’equip entrenat per Gerard Pallarès va perdonar força davant de porteria. L’únic gol de la primera meitat va arribar al minut 34 i va ser obra d’Arnau Oriol. Amb 0 a 1 es va arribar al descans.

Només començar el segon temps en una gran jugada d’equip, Honda va fer el 0 a 2, estrenant-se com a golejador amb el Taradell. La sentència va arribar al minut 64 quan Joan Canó que havia entrat va fer el 0 a 3. Ja en l’últim minut Marçal Sala va aconseguir el 0 a 4, posant un resultat rodó per als taradellencs que ja sumen 42 punts. Amb aquests punts ja han superat la puntuació de la temporada anterior i a la classificació aspiren a tot, ja que ocupen provisionalment la segona posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments