Inici Actualitat Diumenge es dóna el tret de sortida a la 17a edició de...

Diumenge es dóna el tret de sortida a la 17a edició de la Mostra de Teatre amb cafè

0
COMPARTIR

Per dissetè any consecutiu Taradell comptarà amb la mostra de Teatre amb cafè. Aquest diumenge s’inicia el cicle que inclourà la posada en escena de quatre obres de teatre de la comarca d’Osona. Com és habitual, el preu de l’entrada (5 euros) inclourà la representació i un cafè o refresc al bar de can Costa.

La primera posada en escena és ‘Moha’ a càrrec de la companyia còmica L’Ou Cost de Vic. La representació, en clau humorística, gira entorn d’un nouvingut d’origen magrebí i que parla de la problemàtica i dels perjudicis que hi ha en qüestions d’immigració.

La resta d’obres que es posaran en escena seran ‘Els rústegues’ de Carlo Goldoni a càrrec del Grup Pierrot Teatre de Centelles el 4 de març; ‘Toc Toc’ de Laurent Baffie a càrrec de Nou 69 Teatre de Torelló l’11 de març; i ‘Alt Standing’ una adaptació lliure d’Anna Presegué a càrrec de Gottic Teatre de Taradell el 18 de març. Totes les representacions començaran a 2/4 de 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

Les entrades es podran comprar una hora abans de la representació al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments