Inici Actualitat Derrota del CP Taradell a la pista del Sant Cugat

Derrota del CP Taradell a la pista del Sant Cugat

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va perdre dissabte a la nit a la pista del Sant Cugat en la setzena jornada de la Primera divisió espanyola d’hoquei patins. Els taradellencs van caure per la mínima en perdre per 3 a 2.

L’equip taradellenc va donar guerra a la pista del segon classificat. Malgrat anar a remolc en el marcador, els taradellencs van estar a punt de puntuar. Als primers minuts del primer temps, els locals van aconseguir dos gols que van marcar el partit.

Després de fallar un penal per part del Sant Cugat, el Taradell va poder arribar a empatar. A sis minuts pel descans, Dani Rodríguez, el golejador taradellenc, va fer el 2 a 1. I a un minut pel descans, Marçal Casadevall va empatar.

A la segona part va continuar la igualtat, però el Sant Cugat va desfer la igualada en una falta directa als deu minuts. Poc després van fallar un penal, però el Taradell no va ser capaç d’empatar de nou. A la classificació els taradellencs són setens amb 23 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments