Inici Actualitat Taradell surt al carrer per reclamar la llibertat dels Jordis després de...

Taradell surt al carrer per reclamar la llibertat dels Jordis després de quatre mesos a la presó

0
COMPARTIR

Una bona quantitat de taradellencs s’han concentrat aquest divendres a les 8 del vespre davant de l’Ajuntament de Taradell. El motiu era recordar els 4 mesos a la presó de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez i reclamar, de nou, el seu alliberament.

L’acció, sota el títol ‘Il·lumina la llibertat’, estava convocada per Òmnium i l’Assemblea Nacional Catalana. A Taradell també ha coincidit amb la trobada setmanal de cada divendres quan diferent gent interpreta el Cant dels Ocells. Aquest divendres Joan Druget, professor de l’Escola de música, i l’alumne Lluc Cegarra l’han interpretat amb el contrabaix.

Maria Godayol de l’Assemblea de Taradell ha llegit el manifest reivindicatiu que reclama l’alliberament dels presos polítics catalans perquè “cap democràcia priva de llibertat a ningú per defensar les seves idees polítiques pacíficament”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments