Inici Actualitat Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas guanyen la primera cursa d’orientació de...

Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas guanyen la primera cursa d’orientació de la Copa catalana 2018

0
COMPARTIR

Dos orientadors del Centre Excursionista Taradell han començat la Copa catalana d’orientació 2018 amb victòria. Els germans Meritxell i Josep Maria Freixas van guanyar aquest diumenge en la categoria 21A, femenina i masculina respectivament, a la prova celebrada a Sant Vicenç de Montalt.

Un altre taradellenc, Marc Ballabriga també del lCET, es va classificar en quarta posició.

Cal destacar, a més, que a finals de gener ja van pujar al podi a la III Rogaine de l’Anoia. Ballabriga va ser primer a la prova de 3 hores de la categoria Homes Open, i Josep Maria i Meritxell Freixas, formant equip, van ser tercers a la prova de 6 hores de la categoria Mixta Open. I el dia següent els dos germans van ser tercers en la mateixa categoria a la sisena edició del Rogaine amb btt 6 Pedals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments