Inici Actualitat Jaume Cunill i Jordi Forcada participen al torneig de dobles de Moià

Jaume Cunill i Jordi Forcada participen al torneig de dobles de Moià

0
COMPARTIR

Dos jugadors del TT Mont-rodon, Jaume Cunill i Jordi Forcada, van participar aquest dissabte passat al torneig de dobles TTI que enguany es va disputar per primera vegada al Pavelló Municipal de Moià i que va reunir a 17 parelles de jugadors.

A la primera fase els taradellencs van quedar segons de grup després de dues victòries i una derrota, i a la fase final van entrar a la lluita pel títol a quarts de final on van perdre per un clar 0 a 3 davant Juanjo Cortés i Quim Azcón (TT Sant Vicenç – Borgonyà) que acabarien essent els guanyadors finals del torneig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments