Inici Actualitat Mossèn Antoni Pladevall és nomenat fill adoptiu de Tona

Mossèn Antoni Pladevall és nomenat fill adoptiu de Tona

0
COMPARTIR
Foto: Miquel Vilardell

L’Ajuntament de Tona va oficialitzar aquest diumenge el nomenament del taradellenc Antoni Pladevall i Font com a fill adoptiu del municipi. Fa un any el ple de l’Ajuntament de Tona va aprovar donar-li aquesta distinció i aquest diumenge a la sala de plens se li va fer l’acte de reconeixement.

L’alcalde de Tona, Josep Salom, li va fer entrega d’una placa de reconeixement en un acte que també va comptar amb l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. Antoni Pladevall ha estat molt vinculat també amb Tona, municipi del qual ha publicat diverses monografies i el llibre ‘Tona, mil cent anys d’història‘. També per la seva vessant d’historiador i estudiós del romànic català.

Cal destacar que al juny de 2014 mossèn Pladevall també va ser nomenat fill predilecte de Sant Quirze Safaja, d’on n’és rector de les dues parròquies. I que Taradell li va fer un homenatge i reconeixement el febrer de 2014 amb motiu del seus 80 anys de vida.

Foto: Miquel Vilardell
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments