Inici Actualitat La UD Taradell perdona i acaba perdent al camp del Roda de...

La UD Taradell perdona i acaba perdent al camp del Roda de Ter

0
COMPARTIR

Derrota per la mínima del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest diumenge a la tarda al camp del Roda de Ter. Els taradellencs han fet un molt bon partit i mereixien puntuar, però no han estat encertats de cara a porteria.

Els rodencs s’han avançat als 10 minuts de partit. El Taradell, però, ha reaccionat bé, ja que al minut 25 Joan Canó ha aconseguit l’empat a 1. Poc després, Marçal Sala ha tingut una ocasió per avançar els taradellencs. En canvi, han estat els locals els que s’han avançat a falta de 10 minuts pel descans. Just després, però, Marçal i Oller han estat a punt d’aconseguir, de nou, l’empat.

A la segona meitat els taradellencs han continuat buscant el gol de l’empat. Oriol Oller ha enviat una pilota al pal i Marçal i Arnau també han fregat el gol. Però els locals han conservat l’avantatge i s’ha endut els tres punts, malgrat els mèrits del Taradell. Amb aquesta derrota els taradellencs es situen en la sisena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments