Inici Actualitat Derrota ajustada del TT Mont-rodon a Sant Vicenç

Derrota ajustada del TT Mont-rodon a Sant Vicenç

0
COMPARTIR

El TT Mont-rodon va acabar la primera fase de la Lliga Intercomarcal 2017-2018 amb una derrota per 4 a 3 a la pista del TT Sant Vicenç – Borgonyà. El partit va començar molt difícil pels taradellencs en perdre els dos primers partits. Però van acabar empatant a tres la ronda dels individuals. El partit decisiu va ser el de dobles que, tot i acabant-lo perdent, els jugadors del TT Mont-rodon es van poder posar per davant en guanyar 2 jocs a 1 abans de la remuntada local final. Van jugar: Albert Urgell (2), Werner Howad (1) i Sacha Cardozo.

L’equip taradellenc ha finalitzat aquesta primera fase en sisena posició amb 16 punts. Ara la lliga queda aparcada fins al mes de març on es farà la fase final en format de play-off on el TT Mont-rodon jugarà la primera eliminatòria contra el CTT Sant Quirze Safaja.

Aquest cap de setmana es disputarà al Pavelló Municipal de Moià el Torneig de Dobles TTI amb participació de jugadors de l’equip taradellenc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments