Inici Actualitat El CP Taradell comença la segona volta amb una derrota a la...

El CP Taradell comença la segona volta amb una derrota a la pista de l’Alcobendas

0
COMPARTIR
Foto: CP Alcobendas

Derrota per 3 a 1 del Club Patí Taradell aquest dissabte a la tarda a la pista de l’Alcobendas. Els taradellencs comencen la segona volta amb una derrota.

El partit va ser força igualat. Als 10 minuts els locals es van avançar en el marcador, però al cap de tres minuts Xevi Soler posava l’empat amb l’1 a 1. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part, la igualtat es va mantenir fins als últims vuit minuts. Va ser llavors quan va arribar el 2 a 1 per l’Alcobendas.

El CP Taradell va buscar l’empat i va arriscar. Així, a falta de mig minut pel final els locals van sentenciar amb el 3 a 1. Després d’aquesta derrota el CP Taradell ocupa la setena posició amb 20 punts.

Foto: CP Alcobendas

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments