Inici Actualitat Victòria contundent del TT Mont-rodon a Ripoll

Victòria contundent del TT Mont-rodon a Ripoll

0
COMPARTIR
Victòria clara del TT Mont-rodon per començar el 2018 per 0 a 7 a la pista del CTT Ripoll el dissabte passat. El partit es va encarrilar des del principi, ja que els jugadors taradellencs van poder controlar el millor jugador ripollès, i la resta va anar tot rodat, ja que no van perdre ni un sol joc en tot l’enfrontament. Van jugar: Rafel Montenegro (2,5), Jaume Cunill (2,5) i Jordi Forcada (2).
Aquest dissabte l’equip, que ara és setè amb 13 punts, rep a casa en el darrer partit d’aquesta primera fase al CTT Sant Quirze Safaja, un equip que tot i ser desè només té dos punts menys a la classificació.
També aquest mateix dissabte el matí, comença la Lliga Escolar per equips on el CPE Taradell començarà jugant al Nivell C contra el TT Sant Vicenç i el CTT Tona. Aquesta jornada es disputarà al col·legi de La Salle Manlleu.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments