Inici Actualitat El Grup de Recerca Local de Taradell presenta el documental ‘Anastasi Aranda,...

El Grup de Recerca Local de Taradell presenta el documental ‘Anastasi Aranda, un mestre de poble’

0
COMPARTIR
Anastasi Aranda fent classes a la presó (1939)

Coincidint amb els actes de la festa major d’hivern de Taradell, aquest dissabte 20 de gener, el Grup de Recerca Local de Taradell (GRLT) farà l’acte anual que serveix per repassar la feina realitzada al llarg del darrer any i que porta per nom Fent Memòria 2017. Un any recollint records i vivències de la gent gran de Taradell. També es presentarà l’audiovisual sobre el mestre Anastasi Aranda. Serà a les 4 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Aquest documental pretén explicar la vida d’aquest mestre sense oblidar-nos dels entrebancs polítics amb els quals es va trobar, però sobretot d’una persona que tenia la docència com a vocació i que va deixar una gran petjada entre els seus alumnes tal i
com ho demostren els testimonis recollits pel Grup de Recerca Local.

Aquest dissabte també es donaran a conèixer els guanyadors a la millor foto i a la més original del concurs d’instagram sobre la cavalcada de Reis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments