Inici Actualitat Els germans Molist Sureda i la família Bassas Valls guanyen el Concurs...

Els germans Molist Sureda i la família Bassas Valls guanyen el Concurs de pessebres 2017 de Taradell

1
COMPARTIR
1r premi categoria sènior

Aquest passat dissabte 13 de gener l’Agrupament Rocaguinarda de Taradell va lliurar els premis del concurs de pessebres 2017. L’acte va tenir lloc a Can Just, seu de l’Agrupament, amb la presència de la majoria de participants de les dues categories que tenia el concurs (infantil i sènior).

1r premi categoria infantil

En categoria infantil hi van prendre part 8 participants. El primer premi va ser per als germans Molist Sureda. La segona posició va ser pels germans Costa Molist i la tercera pels germans Solà Casado.

Mentrestant, en la categoria sènior hi van prendre part 6 participants. El primer premi va ser per la família Bassas Valls. El segon premi per la família Camprubí Verdaguer i el tercer per Jesús Ramos. Els guanyadors van rebre un petit obsequi en forma de material per anar d’excursió a la muntanya i els participants van ser obsequiats amb un record en forma de figura pel pessebre.

COMPARTIR

1
Deixa un comentari

avatar
1 Fils de comentarirs
0 Respostes
0 Seguidors
 
Comentari més actiu
Missatge més comentat
1 Autors
El Cau - Agrupament Rocaguinarda Autors recents
  Subscriu-te  
més nou més antic més votat
Notifica
El Cau - Agrupament Rocaguinarda
Convidat
El Cau - Agrupament Rocaguinarda

Podeu veure les fotos de tots els pessebres participants en aquest enllaç.

Salut!