Inici Actualitat Ràdio Taradell torna a la freqüència 107.7 a partir de dilluns 9...

Ràdio Taradell torna a la freqüència 107.7 a partir de dilluns 9 de gener

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell es tornarà a sintonitzar a la frequència 107.7 de la FM a partir del proper dilluns. Segons ha anunciat la ràdio municipal, el motiu és l’aprovació del Reial Decret 123/2017, de 24 de febrer, pel qual s’aprova el reglament sobre l’ús del domini públic radioelèctric i les novetats en la tramitació d’expedients d’estacions de radiodifusió sonora i televisió. El canvi es fa per completar els tràmits requerits per la nova normativa.

Ràdio Taradell ja havia estat al 107.7 de la FM (la primera va ser al 102.3), però interferències amb altres ràdios municipals van fer decidir canviar de freqüència cap al 106.7. Ara ja feia quasi 20 anys d’aquest canvi.

Paral·lelament, Ràdio Taradell fa dissabte el tradicional Concurs de Reis, que ja arriba a l’edició 31. Es repartiran quasi 200 regals de comerços, empreses i entitats del poble entre els oients que truquin al 93 812 62 20 i participin al tradicional joc de caselles i números.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments