Inici Actualitat Taradell tanca el 2017 amb una baixada notable de l’atur del mes...

Taradell tanca el 2017 amb una baixada notable de l’atur del mes de desembre

0
COMPARTIR

L’últim mes del 2017 es va tancar a Taradell amb una baixada notable de l’atur. Segons dades del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, hi ha 255 taradellencs sense feina, és a dir, 15 persones menys que al mes de novembre. El balanç també és favorable respecte al tancament del 2016, quan llavors hi havia 266 taradellencs sense feina.

A nivell osonenc, el 2017 s’ha tancat amb 7.967 persones en situació d’atur. Una xifra també més baixa que al mes de novembre, quan hi havia 167 aturats més. Fa un any, hi havia 8.904 persones en situació d’atur.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments