Inici Actualitat Un centenar de patges ajudaran perquè els Reis d’Orient arribin divendres a...

Un centenar de patges ajudaran perquè els Reis d’Orient arribin divendres a Taradell

0
COMPARTIR

Un any més Ses Majestats els tres Reis d’Orient arribaran a Taradell per portar regals a petits i grans. La cavalcada de Reis està previst a partir de 2/4 de 7 del vespre amb entrada pel carrer de la Font.

Enguany ho faran amb l’acompanyament d’un centenar de patges que ajudaran amb la tasca i que precediran les set carrosses que recorreran els carrers de Taradell. També hi haurà l’acompanyament de les formacions musicals Xarop de Canya i Only Marching Band.

El recorregut serà el mateix dels darrers anys amb l’adoració del nen Jesús a l’església Sant Genís i amb la salutació des del balcó de l’Ajuntament de Taradell. Tot seguit,repartiran les joguines. Durant tot el recorregut obsequiaran els presents amb caramels, aptes per a celíacs.

Cal destacar també que la Biblioteca de Taradell i el Grup de Recerca Local han organitzat una nova edició del concurs d’Instagram. Podeu consultar les bases aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments