Inici Actualitat El TT Mont-rodon participa al Torneig intercomarcal escolar i a la segona...

El TT Mont-rodon participa al Torneig intercomarcal escolar i a la segona fase del circuit d’individuals

0
COMPARTIR

Tres jugadors de l’escola del CPE Taradell van participar aquest passat dissabte a la tercera prova del Campionat Intercomarcal Escolar que es va disputar al pavelló municipal de Moià amb 34 jugadors participants.

Tots tres van començar enquadrats al Nivell B de la competició i el millor classificat va ser l’Arnau Sánchez, que debutava en competició, que després de ser 2n de grup va acabar en sisena posició final. L’Izard Morcillo va ser quart de grup igual que l’Unai Luque. Després els va tocar fer una prèvia per entrar al quadre de setzens on l’Izard la va guanyar i va acabar en la 15a posició final, i l’Unai, que no la va poder guanyar, va fer la final del Nivell C i aquí si que ho va aconseguir.

Paral·lalment, el mateix dissabte a la tarda, cinc jugadors del TT Mont-rodon van participar a la segona fase del Circuit d’Individuals TTI, que es va fer a Sant Quirze Safaja. Al nivell A el millor jugador classificat va ser Jordi Forcada que, tot i ser quart de grup, va finalitzar en desena posició final. Albert Urgell va ser tercer de grup i va acabar 11è, i Jaume Cunill, després de ser quart, va ser 13è classificat.

Al nivell B, en Sacha Cardozo va fer una molt bona primera fase i va ser primer el grup, però no va poder superar les semifinals i finalment va acabar quart. Mentre que en Guillem Riera, després de fer un molt bon segon lloc de grup, acabava en vuitena posició final, dels també 16 jugadors del nivell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments