Inici Actualitat Derrota del TT Mont-rodon davant del Moianès

Derrota del TT Mont-rodon davant del Moianès

0
COMPARTIR

Derrota del TT Mont-rodon per acabar l’any 2017 contra el CTT Moianès per 3 a 4. Va ser un partit molt igualat en el marcador global, tot i que els partits es decidien per 3 a 0 tant per una banda com per l’altra, excepte el darrer individual que els locals van guanyar per un ajustat 3 a 2. La victòria final es va tornar a decidir en el dobles, on va caure al cantó visitant per 1 a 3.

Van jugar: Jordi Forcada (2), Rafael Montenegro (1) i Werner Howad. Tot i anar sumant algun punt en molts partits, el TT Mont-rodon va caient a la classificació i ja és desè amb 10 punts.

Aquest dissabte hi ha doble jornada de competició de tennis taula. Al matí al Pavelló Municipal de Moià es disputarà la 3a prova del Campionat Intercomarcal Escolar amb la participació de 3 jugadors de l’escola del CPE Taradell. A la tarda cinc jugadors del TT Mont-rodon participaran a la 2a fase del Circuit d’Individuals TTI on els Nivells A i B es faran conjuntament al Centre Cívic Parc de l’Aigua de Sant Quirze Safaja.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments