Inici Actualitat Carles Mundó fa campanya per ERC a la Fira de Santa Llúcia...

Carles Mundó fa campanya per ERC a la Fira de Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

El Conseller de Justícia Carles Mundó i candidat a la llista d’ERC ha visitat aquest diumenge la Fira de Santa Llúcia. En un acte amb intencions electorals, el conseller ha copsat el suport de molts taradellencs que li han volgut expressar en persona la solidaritat.

Recordem que Carles Mundó va estar 33 dies a la presó d’Estremera per formar part del Govern català que va organitzar el Referèndum de l’1 d’octubre i va proclamar la República catalana el 27 d’octubre.

Mundó ha visitat primer l’estand informatiu d’ERC i les JERC de Taradell. Allà ha afirmat que les eleccions del proper 21 de desembre serviran per “donar una lliçó de democràcia” i “donar un missatge al món que no acceptem les imposicions”. Mundó també ha insistit que la campanya ve marcada pel fet que “no hi ha joc net” del Govern de l’estat espanyol, ja que hi ha candidats a l’estranger o a la presó. I ha acabat dient que el 21 de desembre “o guanya la llibertat o guanya el 155”, demanat el vot per ERC.

Carles Mundó ha acabat la seva visita recorrent la Plaça de Santa Llúcia i la Plaça d’en Gili, on a cada quatre passes rebia mostres de suport i solidaritat de taradellencs i taradellenques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments