Inici Actualitat Gran triomf de la UD Taradell al camp del Torelló per 0...

Gran triomf de la UD Taradell al camp del Torelló per 0 a 3

0
COMPARTIR

Després de l’aturada de la competició, la UD Taradell de Tercera Catalana ha tornat amb força. Els taradellencs van guanyar aquest dissabte a la tarda per 0 a 3 al camp del Torelló.

En un partit on van ser molt superiors, els jugadors entrenats per Gerard Pallarès van sumar la segona victòria fora de casa de la temporada i van deixar la porteria a zero. Els traradellencs van fer un partit molt seriós. El 0 a 1 va ser obra de Marc Font de cap a la sortida d’una falta i va arribar al minut 13. La primera part va ser força igualada amb alternatives pels dos equips. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

La segona part va començar de la mateixa manera i Arnau Oriol als primers minuts va fer el 0 a 2 després d’una jugada i centrada de Canó. La sentència va arribar al minut 23 quan Marçal va aconseguir el tercer gol. Al contraatac el Taradell podia haver marcat algun gol més. Amb la victòria el Taradell ja suma 27 punts i es consolida a la setena posició, molt a prop dels primers llocs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments