Inici Actualitat Els taradellencs acaparen els dos premis del 6è Concurs d’espots per a...

Els taradellencs acaparen els dos premis del 6è Concurs d’espots per a la no violència masclista

0
COMPARTIR

Ple taradellenc als premis de la sisena edició del concurs d’espots per a la no violència masclista, organitzat per les oficines VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Torelló i Mancomunitat La Plana. Els dos premis que es va entregar dimarts va ser per a joves taradellencs.

El primer premi, dotat amb 500 euros, va ser per a ‘Game Over‘, de Gerard Presseguer i Maria Oriol. Mentre que el segon premi, amb 300 euros, va ser per ‘Amor?‘ de Genís Casassas i Marçal Cedó d’El Puntal Jove de Taradell. El lliurament de premis es va fer a l’Espai ETC de Vic, amb la presentació de la taradellenca Laura Duran.

Espot guanyador:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments