Inici Actualitat L’Escola de Música de Taradell també fa el concert de Nadal diumenge...

L’Escola de Música de Taradell també fa el concert de Nadal diumenge al migdia

0
COMPARTIR

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell acollirà diumenge a les 12 del migdia el concert de Nadal de l’Escola de Música de Taradell. L’actuació tancarà el primer trimestre escolar i és una cita habitual durant les festes nadalenques.

Obrirà el concert una formació instrumental de Combo, i seguidament participaran tots els alumnes presents en les formacions de cant coral de l’escola. Pujaran, doncs, a l’escenari des dels més petits de Sensibilització, fins als d’ensenyament de
Grau Mig, que interpretaran tretze temes acompanyats instrumentalment pels professors del centre. S’interpretaran temes de música actual amb versions de Lady Gaga o Coldplay, entre d’altres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments