Inici Actualitat El conseller Carles Mundó farà campanya per ERC a la Fira Santa...

El conseller Carles Mundó farà campanya per ERC a la Fira Santa Llúcia de Taradell

0
COMPARTIR

La Fira de Santa Llúcia de Taradell rebrà diumenge al matí la visita del Conseller de Justícia, Carles Mundó, recentment empresonat per formar part del Govern català que va organitzar el referèndum de l’1 d’octubre i va proclamar la República catalana.

La seva presència està prevista a 2/4 de 12 del migdia en un acte amb intencionalitat electoral de cara als comicis catalans del proper 21 de desembre. Mundó visitarà la fira i també l’estand informatiu d’ERC. El polític gurbetà ocupa la posició número 5 dins la candidatura d’ERC a la demarcació de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments