Inici Actualitat Els germans Freixas campions de la Lliga Nord d’Orientació 2017

Els germans Freixas campions de la Lliga Nord d’Orientació 2017

0
COMPARTIR

La Lliga Nord de Curses d’Orientació 2017 es va tancar aquest diumenge amb la disputa de la 10a Cursa d’orientació de Sant Martí de Centelles i 4a d’Aiguafreda.

En la categoria C2, els taradellencs i socis del Centre Excursionista Taradell Josep Maria Freixas i Meritxell Freixas s’han proclamat campions de la Lliga Nord. Un altre taradellencs Marc Ballabriga ha estat segon i Lluís Saborit sisè.

Pel que fa a la Cursa de Sant Martí de Centelles-Aiguafreda, els germans Freixas van debutar a la categoria C1. Meritxell Freixas va ser segona i Josep Maria Freixas novè. En la categoria C2, Marc Ballabriga i Lluís Saborit van ser cinquè i 19è, respectivament. En la categoria C3 també hi van participar els taradellencs Mercè Nogué i Eduard Freixas, que van ser onzens.

D’altra banda, el dissabte Marc Ballabriga i Meritxell Freixas també van guanyar en la categoria d’equips mixtes la prova de 3 hores al VII Rogaine Serralada Litoral – III Memorial Iñaki Pérez, que es va celebrar a Òrrius.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments