Inici Actualitat Marc Clapés aconsegueix a La Garriga el segon triomf a la Copa...

Marc Clapés aconsegueix a La Garriga el segon triomf a la Copa catalana de ciclocròs

0
COMPARTIR

Segona victòria de la temporada a la Copa catalana de ciclocròs del taradellenc Marc Clapés. Aquest diumenge a la prova de La Garriga Clapés s’ha imposat en la categoria Màster 30, per davant de Pablo Egeda.

És el segon triomf a la Copa després de fer-ho fa tres setmanes a Osca. La victòria, a més, li permet situar-se en primera posició a la classificació general després de set proves. Enric Bau és tercer, tot i que aquest diumenge no ha tingut el dia i ha acabat en la 17a posició de la categoria.

Aquest dimecres hi torna a haver prova al Trofeu Joan Soler de Manlleu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments