Inici Actualitat La UD Taradell empata a casa amb el Llerona

La UD Taradell empata a casa amb el Llerona

0
COMPARTIR

Empat a 1 de la UD Taradell de Tercera Catalana davant del Llerona aquest dissabte en el segon partit consecutiu com a local. De nou, un gol en contra en els primers minuts de joc va condicionar el partit per als taradellencs, que aquesta vegada no van poser remuntar.

En la primera arribada del partit al minut 3 el Llerona es va avançar amb el 0 a 1, gràcies a un xut des de l’interior de l’àrea. Els primers minuts van ser visitants, que poc després van poder fer el segon gol, en un xut semblant però que va sortir massa elevat.

No va ser fins a l’equador del primer temps que el Taradell va començar a reaccionar. Oller va estar a punt d’empatar en un xut per l’esquerra que només el peu del porter va evitar el gol. Als 33 Marçal també per l’esquerra va xutar creuat, però, massa alt. L’empat va arribar al minut 37, Marçal va tornar a rebre per l’esquerra i encarant el porter el va superar amb un xut creuat.

Només començar el segon temps, la UD Taradell va tenir el gol a l’abast. Oller, de nou, a l’interior de l’àrea va xutar i el porter amb el peu va impedir el gol. El Taradell va ser millor al segon temps, però el Llerona també ho va intentar.

Al 59 en un xut visitant entre Tala i el porter Ges va impedir el gol. La jugada va seguir i Canó en velocitat es va plantar davant el porter, el va driblar, però també va haver d’evitar dos defenses i això va fer que el seu xut sortís fora en una claríssima ocasió. Al 64 va ser Ignasi qui va arribar per la dreta i la seva centrada la va rematar malament Oller.

A partir d’aquí es va igualar més el joc, però sense arribades clares pels dos equips. Ja al minut 90 Canó va rebre a la frontal, però el seu xut va sortir massa centrat.

Al final repartiment de punts. El Taradell en suma 24 i continua a la zona mitja alta. El proper cap de setmana no hi ha competició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments