Inici Actualitat El CDR Taradell es presenta diumenge amb un vermut-tertúlia

El CDR Taradell es presenta diumenge amb un vermut-tertúlia

0
COMPARTIR

El CDR (Comitè per la Defensa de la República) Taradell, que des de fa poc més d’un mes es va constituir, es presentarà oficialment aquest diumenge. Ho farà amb un acte al Celler de l’Hotel Rosa a partir de les 11 del matí.

L’acte comptarà amb una tertúlia amb vermut que girarà entorn del títol ‘La política és una m…?’. A l’acte hi participarà l’advocada Maria Vila, el poeta i activista, Biel Barnils, i l’editor i director del Centre Excursionista de Catalunya, Ton Barnils.

L’acte està obert a tothom i se centrarà en debatre què pot fer cadascú com a ciutadà en el camí que ha iniciat Catalunya, més enllà de formacions polítiques.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments