Inici Actualitat Taradell fa autocars per anar al concert per la llibertat dels presos...

Taradell fa autocars per anar al concert per la llibertat dels presos polítics

0
COMPARTIR

La territorial de l’ANC de Taradell organitza autocars per assistir, dissabte, al concert per la llibertat dels presos polítics, que començarà a 2/4 de 5 de la tarda i es farà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. Els busos sortiran pels volts de les 2 i tornaran un cop acabi el concert, que es preveu que duri unes tres hores.

A Taradell, els tiquets dels autocars es poden reservar a Can Vilaró al preu de 10 euros. Les entrades per al concert costen de 10 a 30 eurps i es poden comprar a través del web de l’ANC. Tots els beneficis aniran a parar a la caixa de solidaritat, que fins ara ja ha servit per cobrir les sancions i fiances contra els organitzadors del 9-N i contra la presidenta i la Mesa del Parlament.

El concert comptarà amb les actuacions d’Els Amics de les Arts, la Companyia Elèctrica Dharma i La Banda Impossible, juntament amb l’osonenca Paula Valls o Eric Vergés, d’Els Catarres. Les entrades costen de 10 a 30 eurps i es poden comprar a través del web de l’ANC. Tots els beneficis aniran a parar a la caixa de solidaritat, que fins ara ja ha servit per cobrir les sancions i fiances contra els organitzadors del 9-N i contra la presidenta i la Mesa del Parlament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments