Inici Actualitat Els germans Freixas guanyen a la cursa d’orientació de Gironella

Els germans Freixas guanyen a la cursa d’orientació de Gironella

0
COMPARTIR

Meritxell Freixas i Josep Maria Freixas, integrants del CET Enclusa-O, van guanyar aquest diumenge les curses sènior B d’orientació en btt que es disputaven a Gironella. Els dos germans es van imposar en la prova que puntuava pel Campionoat de Catalunya de l’especialitat.

En aquesta mateixa prova, Marc Ballabriga va acabar en la sisena posició.

Una setmana abans a Gurba, a l’última prova puntuable per la Copa catalana d’orientació, Meritxell Freixas va guanyar en la categoria 21A dones i Josep Maria Freixas en la 21A homes. A la general, han estat 6a i 7è respectivament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments