Inici Actualitat La UD Taradell remunta per acabar guanyant al Sant Feliu de Codines

La UD Taradell remunta per acabar guanyant al Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

Triomf del Tercera Catalana de la UD Taradell dissabte davant del Sant Feliu de Codines, en un partit on va haver de remuntar un gol inicial dels visitants. És la quarta jornada consecutiva sense perdre dels taradellencs.

El partit va començar molt animat i amb moltes alternatives. Als dos minuts un xut llunyà dels visitants va fregar el travesser. El Taradell va respondre amb un parell d’arribades de perill. La més clara una vaselina d’Oller que va passar propera al travesser. Al minut 11 en una indecisió al mig del camp va arribar el 0 a 1 del Sant Feliu de Codines.

El Taradell va reaccionar ràpid. Marçal, un minut després, va estar a punt d’empatar rematant una centrada per la dreta que va haver de treure un defensa amb el porter batut. Tot seguit, minuts de migcampisme fins al gol de l’empat. Oller recollia una centrada per la dreta i amb un gran xut creuat superava el porter. Quatre minuts abans del descans, el porter visitant va evitar un nou gol d’Oller. En la millor jugada del partit, Oller recollia una passada de Marçal i engaltava per fer lluir el porter, quan ja es cantava el gol.

L’inici del segon temps dels taradellencs va ser molt bo. Abans del gol, tres oportunitats claríssimes del Taradell. Al 53 Ignasi recollia una centrada per l’esquerra i obligava a fer una gran parada del porter per evitar el gol. A la sortida del córner, Marc Font rematava i la pilota anava al pal. I un minut després Marçal engaltava una centrada de Canó, però la pilota anava massa alta.

El gol va arribar al minut 57. Una indecisió defensiva al mig del camp va deixar Pau i Marçal sols davant del porter. Pau va cedir perquè Marçal marqués a plaer.

Al minut 59 va debutar el nou fitxatge, Honda Bioh. I al 64 el Taradell va estar a punt de sentenciar. Marçal va enviar la pilota al travesser en un gran xut.

No es va sentenciar i es va haver de patir. El Sant Feliu que no havia fet res va tenir un parell de clares ocasions. Al 74 una gran centrada per l’esquerra l’engaltava un jugador i només la gran parada de Nil va evitar l’empat. I un minut després en un xut ras i creuat, de nou, Nil rebutjava el perill. Tala, més tard, també va haver de desviar un xut visitant.

Al final, tres punts merescuts que mantenen el Taradell a la zona mitja alta de la classificació amb 23 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments